SPIJKERBRIJ - Leonie & Lois
23361
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23361,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SPIJKERBRIJ

Alledaagse momenten worden bijzonder met onze workshopbelevingen! Schuif aan bij onze speciale belevingstafel Spijkerbrij en laat je verwonderen. Stap voor stap leer je oude technieken opnieuw in te zetten om zo van oude spijkerbroeken een uniek, handgemaakt product te maken.

 

Bij Spijkerbrij worden oude spijkerbroeken in kleine stukjes geknipt, vermengd met natuurlijke lijm en samengeperst in een mal. Met als eindresultaat: een trots zelfgemaakt uniek product, zoals bijvoorbeeld een Spijkerbrij Vlinderstrikje!

 

Huur ons in als coach, workshopbeleving of evenement. Of je nu een bedrijf, een school, met vrienden of alleen bent, laat ons je wensen weten. Beleef het plezier van het maken, ook als je niet creatief ben­­­t. Samen maken we het bijzonder!

Ontdek het aanbod

EVENEMENT

Alledaagse momenten of vieringen worden bijzonder met onze workshopbelevingen. Onze workshopbelevingen zijn zeer geschikt als winkel-evenement, een vrijgezellenfeest-beleving of ander uitje!

 

Maak stap voor stap kennis met het maken van zelfgemaakte, unieke producten. Samen kennis vergaren van oude technieken en het werken met restmateriaal zorgen voor een waardevolle beleving, waar nog lang over nagekletst kan worden!

EDUCATIE

Alledaagse momenten worden bijzonder met onze workshopbelevingen. Wij halen studenten even uit hun dagelijkse ritme, stimuleren hun creativiteit & laten hen verwonderen. Stap voor stap maken zij kennis met het maken van unieke handgemaakte producten. Gemaakt van restmateriaal, door het gebruik van oude technieken.

 

Wij staan regelmatig als coaches voor de klas, denken graag mee over keuzes in vervolgstudies, creatief advies of gewoon even een luisterend oor. We zetten ons enthousiasme in om studenten te motiveren en nemen hen mee in ons ondernemersleven! Het is een waardevolle beleving, wat ook resulteert in inzichten die studenten mee kunnen nemen in hun ontwikkeling.

BEDRIJF

Alledaagse momenten worden bijzonder met onze workshopbelevingen. Wij halen je even uit je dagelijkse ritme, stimuleren je creativiteit & laten je verwonderen. Stap voor stap maak je kennis met het maken van unieke handgemaakte producten. Gemaakt van restmateriaal, door het gebruik van oude technieken.

 

Onze tafels zijn ook in te zetten als creatieve ondersteuning bij het geven van trainingen. Dit is een laagdrempelige manier om het gesprek te openen en het creatief denken te stimuleren. Wat zorgt voor een frisse blik in het bedrijfsleven!

De belevingstafels zijn zeer mobiel en wij rijden overal naar toe.
Pick a time & a date! Onze workshops zijn ook op maat te maken.
Wij denken graag mee over verschillende mogelijkheden.